O crimă îngrozitoare a fost înregistrată, sâmbătă, într-o localitate din judeţul Botoşani. Un bărbat a fost decapitat, iar cadavrul acestuia a fost abandonat în curtea casei sale. Crima s-a produs în localitatea Călăraşi, victima fiind descoperită, sâmbătă, de unul dintre vecini, care a sunat la 112.

Botoşăneanul mort se numeşte Mihai Toma, are 54 de ani şi locuia singur în locuinţa din zona centrală a localităţii Călăraşi. Bărbatul, tată a doi copii, a fost abandonat de soţie, iar localnicii spun că în ultima perioadă începuse să consume alcool.

Este posibil ca el să fi băut alături de un consătean şi să fi avut cu acesta nişte discuţii contradictorii cu acesta, iar asta l-a fi determinat pe celălalt să îl ucidă. Capul victimei a fost pur şi simplu tăiat, el fiind găsit la distanţă de corp.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului pentru a-l căuta pe autor. Polițiștii au un cerc de suspecți și este doar o chestiune de timp până la prinderea lui. Oamenii legii folosesc un câine polițist pentru a da de urma lui.  Printre suspecți se numără și trei bărbați cu care botoșăneanul a fost văzut ultima dată.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Număr de vizualizari: 1,659