Pentru copiii din întreaga lume, la fel ca și pentru cei din Botoșani și întreaga Românie, astăzi este o zi specială. Cu această ocazie parlamentarul PSD, Costel Lupașcu, transmite un mesaj celor mici, părinților, bunicilor și tuturor celor cu bucuria copilăriei în suflet:

,,La multi ani tuturor copiilor de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului !!! Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi de fiecare clipă a vieţii, așa cum o fac, cu puritate, gingășie și inocență cei mici. Să sărbătorim alături de copiii, nepoţii, fraţii sau vecinii noştri, să ne lasăm inspiraţi de bucuria lucrurilor simple și să nu uităm de copilărie. Astăzi, de Ziua Copilului trăim o zi a bucuriei, a speranţei, a încrederii în viitor, iar copiii ar trebui sărbătoriţi în fiecare zi. Ei sunt cei care ne oferă motivele de a merge mai departe, de a continua lupta pentru a avea o lume mai bună. Sinceritatea, puritatea, voia bună şi surâsul gingaş al copiilor sădesc în noi speranţa de mai bine. Copiii sunt viitorul acestei ţări, iar viitorul copiilor este în mâinile noastre. Soarta României depinde de ceea ce facem noi!’’
 a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

,,Prin deciziile mele în calitate de parlamentar PSD, am susținut mereu viitorul copiilor noștri și al acestei ţări, am votat pentru dublarea alocațiilor de stat pentru copii, un gest de normalitate, prin care arătăm că ne interesează viitorul României! Această lege trebuia aplicată de la data de 1 ianuarie 2020, dar, chiar dacă a fost prorogată, voi milita pentru respectarea ei și punerea în aplicarea, astfel ca de la 1 august alocațiile să fie dublate! Toți copiii noștri merită mai mult! Aceștia trebuie să poată merge mai departe, să urce treptele şcolarizării, de aceea au nevoie de noi! Împreună trebuie să găsim soluţii pentru ca toți copiii din România să beneficieze de cele mai bune condiţii de dezvoltare! Ziua Copilului este ziua viitorului! Urez la mulţi ani sănătoşi şi fericiţi tuturor copiilor şi părinţilor acestora!’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔