În cei mai recenți ani, comuna Hilișeu-Horia a devenit un model de dezvoltare și progres sub conducerea fermă și dedicată a primarului Ioan Butnaru. Mandatele sale au fost marcate de o serie de proiecte de modernizare și inițiative care au adus schimbări semnificative și palpabile în viața locuitorilor și în infrastructura locală.

Prin experiența sa vastă și integritatea sa, domnul primar Ioan Butnaru a reușit să implementeze proiecte care au contribuit la îmbunătățirea calității vieții în comunitate. De la modernizarea infrastructurii rutiere și a rețelelor de utilități până la investiții în educație, sănătate și servicii sociale, fiecare inițiativă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor locuitorilor și pentru a sprijini dezvoltarea durabilă a comunei.

Rezultatele obținute sub conducerea domnului primar Ioan Butnaru sunt o dovadă clară a angajamentului său ferm față de binele comun și de viziunea sa pentru un viitor prosper al comunei. Împreună cu echipa sa și cu sprijinul comunității, el a demonstrat că este capabil să transforme ideile în acțiuni tangibile și să conducă comuna către noi înălțimi de succes și progres.

În fața unei astfel de track record și a unei viziuni clare pentru dezvoltarea viitoare a comunei, susținem cu încredere continuarea mandatului domnului primar Ioan Butnaru. Suntem convinși că sub conducerea sa experimentată și dedicată, comuna Hilișeu-Horia va continua să prospere și să ofere un mediu de trai îmbunătățit pentru toți locuitorii săi.

Prin urmare, ne alăturăm cu entuziasm echipei PSD în susținerea primarului Ioan Butnaru pentru un nou mandat. Împreună, vom continua să construim un viitor mai bun și mai strălucitor pentru comuna noastră dragă.

#PSD_Botoșani #PSD_Hilișeu_Horia