La data de 4 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au efectuat semnal de oprire, unui autoturism care se deplasa pe drumul național D.N. 29 A, în comuna Păltiniș, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuânu-și deplasarea.

În acest caz, situația este foarte clară. Conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani din județul Brașov, a refuzat să oprească la semnalul poliției, a fost urmărit pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, și ulterior a fost prins și imobilizat de polițiști. După stabilirea identității sale, acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducerea sub influența alcoolului este o infracțiune gravă în majoritatea jurisdicțiilor, deoarece reprezintă un pericol pentru siguranța rutieră. Poliția va continua cercetările pentru a stabili toate circumstanțele infracțiunii și va lua măsurile legale necesare, care pot include sancțiuni legale și posibile consecințe penale pentru conducătorul auto. Este important să se respecte regulile de circulație și să nu se conducă sub influența alcoolului pentru a preveni accidentele rutiere grave.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔