Alături de H.A.P.P.Y pentru oamenii nevoiași

 

Tinerii de la centrul de voluntariat B.O.M.D au întins o mână echipei H.A.P.P.Y în demersul lor frumos de a-i ajuta pe oamenii sărmani cu îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerii de pat, jucării și lucruri utile unei case.

 

Echipa centrului B.O.M.D formată din adolescenți, în ani de liceu, în mare parte, a dorit să vadă cum se întâmplă lucrurile la colectarea hainelor de la containerele montate în oraș de H.A.P.P.Y.

 

Surpriza le-a fost mare și plăcută. Containerul de la care au colectat a fost cel amplasat în fața Liceului de Artă “Ștefan Luchian”. Era plin ochi. De la haine, lenjerii de pat, pături până la jucării, toate într-o stare foarte bună.

Toți cei aproape 10 voluntari ai centrului au ajutat la descărcarea containerului după care au selectat din ele câteva hăinuțe de vară și împreună au plecat spre Centrul Social din Aleea Nucului unde sunt cazate persoane fără adăpost  care le-au primit cu bucurie.

A fost prima noastră activitate dintr-o serie mai lungă pe care ni le propunem vara aceasta profitând de timpul mai generos pe care îl avem în vacanță. Am fost curioși cum se întâmplă lucrurile și ne-am bucurat că oamenii donează haine celor nevoiași. Ne-a întristat puțin faptul că Asociația H.A.P.P.Y. care face atâtea lucruri pentru orașul nostru nu are o încăpere unde să depoziteze toate aceste haine care se adună și pe care nu le poți da oricum și chiar în clipa în care sunt colectate. Ele trebuie sortate, trebuie studiate cazurile sociale pe care le au. Ne-am dori și chiar facem un apel la autorități sau la orice altă persoană care poate, să-i ajute pe prietenii noștri de la H.A.P.P.Y cu un spațiu pentru depozitarea acestor haine, evident fără a le cere bani pentru asta”, a spus Denisa Sandu, coordonatorul de activități al Centrului de voluntariat B.O.M.D.