La doar o lună de la anunțarea altor investiții în comuna Mileanca, primarul Alexandru Azamfirei anunță că pregătește comuna de sărbătoare. Pentru că așa era și pe vremea străbunilor. După muncă, gospodarii satului se întâlneau la hora satului. Ziua Comunei Mileanca va fi prilej de sărbătoare și voie bună, la 13 august, iar invitații sunt aleși pe sprânceană.

Primăria comunei Mileanca și Consiliul Județean Botoșani, în parteneriat cu cel mai în vogă organizator de evenimente- Societatea Cultural Artistică Arlechin, dar și GAL – Valea Baseului de Sus, au pregătit un spectacol de zile mari, duminică, 13 august. După un program prezentat de îndrăgiții artiști ai Rapsozilor Botoșanilor, pe scenă vor urca spre a veseli lumea interpreții Dan Doboș, Viorica Furtună, Alexandru Brădățan și Valentina Tipa Lulciuc, Carmen Cornaci și Valeriu Cebanu. De asemeni, vor oferi cântece dragi publicului prezent interpreții Anamaria Zvâncă, Marian Moroșan, Ionela Prîsniac și Miruna Văcăreanu. În program vor evolua, cu suite de dansuri îndrăgite de havârneni şi botoşăneni, ansamblurile Zorile Havârna, Floarea Soarelui Săveni, Fanfara Moştenitorii din Mileanca, Datina din Botoşani şi Hora Dângeneană. Spectacolul va fi prezentat de către Marian Moroșan.

Comuna care prin administrația locală își sărbătorește cetățenii, MILEANCA continuă să se dezvolte prin investiții durabile. ”Ne bucurăm că am fost alături de domnul primar ALEXANDRU AZAMFIREI la semnarea unui contract de finanțare consistent prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru modernizarea rețelei rutiere locale. Obiectivul este de o importanță crucială pentru cetățenii pe care îi reprezintă, iar valoarea proiectului depășește 12 milioane de lei. Îl felicităm pe domnul Azamfirei pentru izbânda recentă și modul în care ridică ștacheta comunei Mileanca. Echipa PSD Botoșani rămân partener loial pentru ca demersurile sale să nu cunoască obstacole”, spunea senatorul Lucian Trufin, fix cu o lună în urmă.

 

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔