Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Botoşani va organiza, în 27 Ianuarie 2019 o competiţie de fotbal de sală ce are drept scop menţinerea într-o formă în pauza dintre tur şi retur în sala de sport Doina Melinte din Hudeşti începând cu ora 10 :00

În regulamentul jocurilor de futsal de la această ediţie este stipulat că „echipele pot folosi pentru fotbal în sală doar jucători de fotbal (seniori şi juniori) de la echipele de la care provin, care au pe carnetul de joc viză pe anul 2018 şi au evoluat în turul ediţiei 2018 – 2019 în campionatele organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal ,vârsta minimă fiind 16 ani.
Echipele participante vor avea cinci jucători în teren, inclusiv portarul, şapte jucători de rezervă şi schimbări nelimitate. Mai mult, un joc nu poate continua cu mai puţin de trei jucători (incluzând şi portarul).

O partidă se desfăşoară pe parcursul a două reprize de câte 15 de minute de joc efectiv fiecare. Durata fiecărei reprize poate fi prelungită pentru a permite executarea unei lovituri de pedeapsă (9 metri) sau executarea unei lovituri libere împotriva echipei care a comis mai mult de şapte greşeli cumulate (din punctul de la 9 metri). Pauza dintre reprize va fi de maxim 5 minute. Antrenorii pot cere timp de odihnă în fiecare dintre reprize, de un minut, dar numai dacă echipa are posesia balonului.

Sistemul de atribuire a punctelor este următorul: la joc câştigat – 3 puncte; în caz de egalitate se vor executa trei lovituri de departajare, echipa câştigătoare va primi două puncte, iar cealaltă un punct, iar la joc pierdut nu se acordă niciun punct.

Dispoziţii finale: lovitura de pedeapsă pentru greşeală cumulată se va executa începând cu a şaptea greşeală din punct de la 9 metri; alunecările nu sunt permise; lovitura de la margine cu piciorul/distanţa 5 metri; la un jucător eliminat echipa va evalua în inferioritate numerică două minute, iar în cazul în care echipa adversă marchează gol, echipa în inferioritate îşi va completa efectivul cu un jucător; cartonaş roşu direct – suspendare următorul joc (în funcţie de gravitatea situaţiei)
Echipele sunt 
   HUDEŞTI
MILEANCA
MITOC
DARABANI
DUMBRĂVIŢA