Într-o zi plină de entuziasm și pasiune, pe 23 iunie 2024, Hudești a devenit inima vibrantă a handbalului feminin, găzduind prima ediție a competiției „Handbal pentru Viitor”. Cinci echipe curajoase s-au aliniat la start, gata să își demonstreze talentul și să cucerească inimile spectatorilor: Clubul Sportiv Vicovu de Sus, Academia Mihai Roman Rădăuți, Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani, CSO Viitorul Darabani și echipa gazdă, Hudești.

Într-un format „fiecare cu fiecare”, competiția a fost o veritabilă simfonie de energie și dăruire, fiecare meci devenind o scenă a rivalității prietenoase și a determinării. După ce ultima minge a fost aruncată și ultimul fluier a sunat, clasamentul final a reflectat efortul și pasiunea echipelor participante:

  1. Clubul Sportiv Vicovu de Sus
  2. Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani
  3. Hudești
  4. Academia Mihai Roman Rădăuți
  5. CSO Viitorul Darabani

Antrenorul echipei din Hudești, vizibil emoționat, a reflectat asupra experienței: „A fost un turneu reușit din punctul meu de vedere, deoarece au fost meciuri frumoase, unele dintre ele chiar foarte echilibrate. Mă bucură foarte tare faptul că echipa din Hudești, cea pe care o antrenez eu, a reușit un progres foarte mare în ultimul timp și acest lucru mă bucură. Vreau să mulțumesc tuturor echipelor participante pentru prezență și le doresc mult succes în continuare. Mulțumesc tuturor părinților pentru implicare și îndrumarea copiilor către sport.”

Această competiție a fost mai mult decât o simplă întrecere sportivă; a fost un festival al tinereții și al spiritului de echipă, o celebrare a valorilor care unesc comunitatea și inspiră generațiile viitoare. Fiecare jucătoare a lăsat o amprentă pe teren, contribuind la o zi memorabilă care a demonstrat puterea sportului de a crea legături durabile și amintiri de neuitat.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru un eveniment remarcabil, care a adus împreună talentul, munca în echipă și bucuria de a juca handbal!