Unii comercianți veniți la deschiderea Parcului de Agrement Cornisa au dat dovadă de nesimțire. Pentru că au plătit o taxă la primarie și nimeni nu i-a controlat, aceștia și-au bătut joc din miile de oameni veniți la deschiderea parcului.

În cele trei zile de distracție de la Cornișa, nu am întâlnit un comerciant care să emită bon fiscal. Când le-am cerut bon fiscal, toți aveau aceeași replică: Este la încărcat casa de marcat. Unii chiar păreau deranjați de tupeul de a cere bon fiscal ceea ce înseamnă că li s-a promis “protecție”.

foto botosanionline

Foarte putini aveau prețurile afișate iar în cele mai multe cazuri produsele cumpărate erau mai scumpe decât la orice restaurant din Botoșani.

Cât despre calitatea produselor, trebuia să ai noroc să primești niște mici sau o bucată de carne făcute recent și care să poată fi mâncate. Mulți clienți au mers cu produsele înapoi să ceară explicații iar comercianții erau ironici. Dacă vedeau că este un client mai supărat, îi returnau imediat banii ceea ce înseamnă că știau foarte bine ce vând și că nu a fost o greșeală.

Deși avem Protecția Consumatorului, ANAF, Poliție Locală și multe alte instituții, nimeni nu i-au luat la întrebări pe acești comercianti care și-au bătut joc din miile de oameni veniți la Cornișa.