În inima județului Botoșani, comuna Suharău a devenit, de două decenii, un exemplu de progres și transformare, grație viziunii și dedicării unui lider de excepție: Chelariu Marcel. Acest primar cu adevărat performant a câștigat respectul și admirația locuitorilor prin devotamentul său neclintit față de dezvoltarea comunității.

Oamenii și Drumurile: Călătoria Împreună

Într-o metaforă a dezvoltării, drumurile reprezintă arterele care conectează inima comunității la visurile și speranțele fiecărui locuitor. Sub îndrumarea primarului Chelariu Marcel, comuna Suharău a început modernizarea drumului județean care traversează Oroftiana, un pas vital în conectarea localității cu orașul Darabani. Acest proiect, ca o mărturie a efortului colectiv, demonstrează că împreună putem depăși orice obstacol și putem clădi un viitor mai bun.

Educație pentru Viitor: Microbuzul Hibrid

Educația este fundația pe care se construiește viitorul nostru. Prin includerea comunei Suharău pe lista celor care vor primi un microbuz școlar hibrid, Chelariu Marcel a arătat încă o dată importanța pe care o acordă generațiilor viitoare. Acest microbuz nu este doar un mijloc de transport, ci și un simbol al angajamentului față de educație și sustenabilitate, o punte între prezent și un viitor mai verde și mai prosper.

Echipă pentru Succes: Colaborarea cu Consiliul Județean

Niciun lider nu poate realiza mari schimbări singur. Chelariu Marcel, în colaborare cu conducerea Consiliului Județean Botoșani, a demonstrat că succesul vine din munca în echipă. Împreună, aceștia au pus bazele unor proiecte care aduc fonduri europene esențiale pentru dezvoltarea județului. Aici intervine Trufin Lucian, candidatul cu experiența necesară pentru a continua această muncă valoroasă. Alegerea sa ca președinte al Consiliului Județean Botoșani va asigura continuitatea și eficiența în administrarea fondurilor și implementarea proiectelor.

Chemarea la Vot: Viitorul în Mâinile Voastre

Dezvoltarea comunei Suharău nu se oprește aici. Fiecare vot contează pentru a continua această călătorie a progresului. Pe 9 iunie, dragi locuitori ai comunei Suharău, aveți puterea de a decide direcția în care va merge comunitatea noastră. Alegerea lui Chelariu Marcel ca primar și a lui Trufin Lucian ca președinte al Consiliului Județean Botoșani este alegerea pentru dezvoltare, pentru un viitor mai bun.

Împreună pentru Dezvoltare

Încheiem cu un gând de recunoștință și speranță. Chelariu Marcel nu este doar un primar, ci un adevărat vizionar care a transformat comuna Suharău. Continuând să lucrăm împreună, vom putea depăși orice provocare și vom putea construi o comunitate de care să fim mândri. Votul vostru pe 9 iunie este un pas important în această călătorie a dezvoltării.

Votați Chelariu Marcel – primarul care aduce dezvoltarea! Votați Trufin Lucian – președinte al Consiliului Județean Botoșani! Votați lista PSD pentru Consiliul Local Suharău și Consiliul Județean Botoșani! Votați pentru un viitor mai bun!