În cadrul unei festivități de sfârșit de an, organizată cu brio de către familia Ursu, Fundația ”Ridică-te și umblă” din Botoșani a avut surpriza anului. După multe încercări de a convinge diverse organizații sau persoane publice să îi ajute să cumpere o mașină specială pentru deplasările persoanelor cu dizabilități, ieri minunea s-a împlinit. Deputatul PSD de Botoșani Tamara Ciofu le-a făcut o donație mai mult decât generoasă, 170 de milioane de lei vechi. Pentru sprijinul nesperat, doctorița deputat a primit din partea asociației distincția ”Steaua Recunoștinței”.

Întregul eveniment s-a derulat la Hotelul Premier, patronat inspirat de către Magda Șoptică, soția liderului PNL Costel Șoptică. ”Am încercat să susțin atât cât am putut energia pozitivă și proiectele inimoase ale familiei Ursu iar cei 17.000 lei depuși în contul asociației pentru achiziționarea unei mașini necesare deplasării persoanelor cu dizabilități, reprezintă garanția faptului că nu sunt singuri. Gândul bun și respectul meu pentru Oana și Vali Maftei și pentru toți cei care vin în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale”, a spus deputatul PSD Tamara Ciofu.
Coordonatorul asociației, Andreea Ursu, a mulțumit tuturor celor care i-au înțeles apelul și au întins o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități din Botoșani. Dar cele mai calde cuvinte le-a avut pentru doctorul deputat Tamara Ciofu. ”Suntem profund recunoscători pentru donația de 17.000 lei care va aduce mare bucurie persoanelor cu dizabilități. Sperăm să achiziționăm o mașină adaptată cu care să-i putem sprijini pe benficiarii filialei în deplasările lor către destinații pe care nu le-au putut atinge până acum. Gestul dumneavoastră va rămâne în memoria inimilor noastre ca o dovadă de empatie și preocupare sufletească pentru cei limitați fizic. Să fiți binecuvântată!”, a spus Andreea Ursu.