Susținerea botoșănenilor pe orice sector de activitate, e o cale sigură către creșterea economică!
Din păcate, puțini botoșăneni realizează că dezvoltarea noastră ca și comunitate depinde în mare parte tot de noi. Mă gândesc că dacă fiecare botoșănean ar alege produsele locale de pe rafturile din supermarket, în detrimentul celor naționale sau internationale sau ar apela la prestarea serviciilor din județul nostru, acolo unde este posibil, am discuta despre alt nivel al economiei botoșănene.
Important e să fim deschiși pentru a analiza în primă fază, oferta producătorilor și societăților locale și apoi să decidem care e varianta cea mai bună pentru ceea ce avem nevoie Dacă noi, botoșănenii, nu ne sprijim între noi, ce așteptări să avem de la cei din provincie? Stim ce rapid ne pun eticheta, care de cele mai multe ori este una nefavorabilă.
Fac un apel public către toți botoșănenii dar și către toate marile firme din județul Botoșani să apeleze cu încredere la firmele care produc și își desfășoara activitatea în județul nostru, pentru că am constatat în decursul activității mele ca și manager că avem oameni profesioniști și capabili pe toate sectoarele de activitate. Trebuie doar să căutăm și să-i descoperim pentru a putea beneficia de calitatea serviciilor lor.
Eu, unul, m-am obișnuit ca atunci când am nevoie de ceva, apelez întâi la comunitatea din Botoșani, și mereu am fost mulțumit de serviciile oferite.
De exemplu, pentru transportul materiei prime necesară activității companiei mele, colaborez în mare parte cu transportatori botoșăneni, doar în cazul în care aceștia nu sunt disponibili, încerc să caut serviciile dorite în alt județ. De asemenea, apelez cu mare încredere și atunci când achiziționez utilaje sau autoturisme pentru Hidroplasto, iar de fiecare data am primit cele mai profesioniste servicii de transport.
De aceea, consider că trebuie să contribuim fiecare dintre noi, pe toate ramurile de activitate pentru susținerea firmelor locale.

Cătălin Silegeanu