Dragi botoșăneni,

Am avut parte de un an dificil, cu multe încercări si multe lectii despre tot ce inseamna viata, familia, prietenii si timpul care se poate scurge in defavoarea noastra, uneori.

Deși, am pornit cu stângul în toată această situație economică, sanitară, educațională, spirituală, important este să rămânem uniți, ambițioși și puternici pentru a putea trece cu bine peste această perioadă grea și să privim totul ca pe niște lecții de viață, din care să învățăm ceea ce este important pe această lume.

Dragii mei, pentru că ne aflăm în prag de sărbători, vă doresc ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi  binecuvântare , iar Mos Crăciun să fie darnic și bun cu fiecare dintre voi!

Fie ca Anul ce va urma să fie unul mai bun, mai echilibrat și mai  statornic, să reușim împreună  să împlinim, să realizăm tot ce nu am reușit în acest an. Fie că bucuria și liniștea aduse de Sfintele Sărbători sa vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma .

                                                                                 La multi ani, 2021!

Cu prietenie și respect,   Cătălin Silegeanu