🌟 Caravana Faptelor Bune a adus lumină și bucurie în inimile a 20 de familii din Prajeni, într-un moment de solidaritate și generozitate. Alături de prietenii de la Trio.vet, ați avut grijă nu doar de oameni, ci și de animăluțele lor, aducând un zâmbet pe fețele tuturor.

🏫 Vrem să exprimăm recunoștința noastră către școlile gimnaziale nr. 16 și nr. 13, precum și grădinița nr. 22, pentru donațiile generoase care au făcut posibil acest moment magic. Este impresionant să vedem comunitatea implicându-se în astfel de acțiuni și contribuind la binele comun.

🤝 Mulțumim asociației HUMANE și Aurorai Morariu pentru sprijinul constant și implicarea lor în fiecare pas al acestei călătorii. Parteneriatele precum acestea sunt cele care fac posibile astfel de inițiative și transformă intențiile bune în fapte concrete.

💖 Fiecare gest a adus schimbare și a adus un strop de fericire în inimile celor aflați în nevoie. Este o mărturie a puterii pe care o avem atunci când suntem uniți și dornici să facem bine.

🙏 Mulțumiri speciale firmei BINAPE, Cyb Transs, și domnului Bogdan Cyb pentru transportul acordat. De asemenea, apreciem colaborarea și promptitudinea primăriei Prajeni, care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului.

🌈 Cu fiecare acțiune, continuăm să schimbăm lumea și să aducem un strop de fericire în inimile celor care au nevoie. Să rămânem unii pentru alții și să transformăm sărbătorile în clipe luminoase pentru toți cei aflați în nevoie. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru că împreună putem face diferența! 🌟

✅IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
✅IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
✅IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
Codul Swift BTRLRO22.
Cu precizarea ,,5000 DE ZÂMBETE”