Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului ” spunea Shakespeare cândva.

Astăzi, după prânz, în Rădăuți Prut, cerurile se vor deschide. Minunea se întâmplă doar atunci când îngerii vin să dănțuiască bucuria împlinirii prin iubire. Pentru că nu degeaba se spune că inimile îndrăgostite sunt oglinda cerului înstelat, iar pasiunile sunt reflexul stelelor. Ultimul baron autentic din regiunea Moldovei, Tiberiu Nichiteanu (administrator Nicvitib SRL și consilier județean) își unește astăzi destinul cu Mădălina Tărînt, tânăra muză și zeiță care i-a înrobit inima. Astăzi, amândoi, vor confirma că fiecare a renunțat le mărginitul EU, nemărginindu-se unul în celălalt. Și, în fața ofițerului stării civile, astăzi, cei doi vor deveni un tot unitar, iar cerul le va întinde covor roșu de bucurii și împliniri în viață. În poveștile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate și de esența vieții și însăși intensitatea dragostei celor doi este este un crâmpei din esența divinității. Iar povestea lor de dragoste conține toate tainele lumii. Pentru că așa a fost dintotdeauna când doi tineri se întâlnesc pentru a forma un întreg.

Martori ai uniunii lor și nănași de cununie le vor fi alți tineri frumoși. Un inginer agronom din Iași, cu care Tiberiu colaborează de peste 10 ani. Nașu mare este director pe regiunea Moldova al firmei Naturevo, iar nașa mare este economist la un spital din Iași.

Unirea destinelor celor doi se va oficia la Primăria Rădăuți Prut, apoi tinerii însurăței și invitații lor vor pecetlui bucuria uniunii cu o mică petrecere la Rediu.Sursa https://curierulsatelor.ro/