Tânăr cercetat sub control judiciar

La data de 26.03.2019, instanţa de judecată a dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile a unui tânăr de 26 de ani din comuna Copălău, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 24.03.2019, împreună cu alţi doi bărbaţi de 32, respectiv 39 de ani, au sustras prin folosirea de acte de violenţe un telefon mobil şi trei saci cu porumb de la doi bărbaţi de 37 de ani, în timp ce aceştia se deplasau în extravilanul comunei Copălău.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

 

 

                                                                        Mandat executat

La data de 26.03.2019, în urma informaţiilor transmise către Biroul SIRENE, a fost localizat pe teritoriul Germaniei un tânăr de 27 de ani din comuna Vorniceni, care era urmărit la nivel naţional şi internaţional.

Pe numele acestuia Judecătoria Dorohoi a emis o sentinţă penală de condamnare la 5 ani şi o lună de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi extrădat în România în vederea luării măsurilor legale, conform procedurilor în vigoare.

 

 

                                                  Bărbat cercetat pentru infracţiuni rutiere

La data de 27.03.2019, poliţiştii botoşăneni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat un minor de 17 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un motoscuter pe strada Doboşari, fără ca acesta să fie înregistrat sau înmatriculat în circulaţie.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul se află sub măsura controlului judiciar şi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 

 

                                                                                      Accident rutier

La data de 27.03.2019, un bărbat de 27 de ani din oraşul Săveni care se deplasa în calitate de conducător auto pe drumul naţional DN 29, pe relaţia Avrămeni-Săveni, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, precum şi a unui pasager de 27 de ani, ambii fiind transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se dispune măsuri în consecinţă.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔