Bărbat depistat sub influenţa alcoolului

La data de 06.06.2019, poliţiştii oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din comuna Frumuşica.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică a acestuia, valoarea rezultată fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

                                                     Ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

La data de 06.06.2019, un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.10 Ştefăneşti aflat în exercitarea serviciului de patrulare, a oprit pentru control pe un drum comunal din localitatea Stânca un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din republica Moldova.

Cu ocazia controlului, în autoturism au fost depistate 30 de pachete de ţigarete de provenienţă duty free, pentru care persoana în cauză nu avea documente legale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deținere, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, ţigaretele respective fiind confiscate de poliţişti.