Acţiune organizată de către poliţişti

În perioada 16.07.-17.07.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi, au organizat o acţiune privind nerespectarea regimului legal de viteză şi alte abateri la legislaţia rutieră.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost controlate 68 de autovehicule, au fost ridicate în vederea suspendării 5 permise de conducere, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.745 lei.

 Infracţiuni rutiere cercetate de către poliţişti

La data de 17.07.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe Bulevardul Mihai Eminescu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Corni.

 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere suspendat din anul 2013.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore , fiind introdus în Centrul de Rţinere şi Arestare Preventivă Botoşani.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

La data de 17.07.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Botoşani, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Al. Slt. Ion Elefterescu, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din mun. Botoşani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule susupendat din anul 2016, iar asigurarea obligatorie a autovehiculului este expirată.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.