Mandat executat

La data de 25.02.2019, poliţiştii botoşăneni au pus în aplicare un mandat emis de Tribunalul Botoşani pe numele unui bărbat de 61 de ani, din comuna Curteşti.

Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Persoana în cauză a fost depistată pe raza localităţii de domiciliu, reţinută şi escortată la Penitenciarul Botoşani în vederea încarcerării.

 

 

Accident rutier

La data de 26.02.2019, un bărbat de 32 de ani din municipiul Botoşani care se deplasa în calitate de conducător auto pe bulevardul Mihai Eminescu, a surprins şi accidentat o femeie de 43 de ani, angajată în traversarea drumului public pe marcajul pietonal.

După producerea accidentului victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cuză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii e vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

         

Persoane depistate conducând fără permis

La data de 26.02.2019, poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe drumul european DE 58, pe raza localităţii Cotu,  un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din municipiul Botoşani.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat faptul că acesta are dreptul de conduce vehicule suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

La aceeaşi dată, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control pe raza localităţii Cordăreni un moped condus de un bărbat de 32 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.