În sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, municipiul Botoșani a avut onoarea de a-l primi pe domnul președinte George Simion, într-o vizită menită să aducă lumina adevărului și speranța unei schimbări reale. Alături de candidații AUR pentru funcțiile din administrația locală, ne-am aventurat în Piața Centrală și în zonele învecinate, purtând în suflet și în cuvinte mesajul unei alternative politice demne de încrederea botoșănenilor.

A fost un prilej deosebit pentru cetățenii acestui oraș istoric de a-și exprima dorințele și nemulțumirile, transmițând către centru un mesaj clar: Botoșaniul merită mai mult decât ceea ce i-au oferit partidele tradiționale. Municipiul nostru, cu toate valorile și tradițiile sale, nu este și nu trebuie să fie perceput drept un focar de corupție, nepotism și neglijență. Astfel de etichete nefaste sunt rezultatul practicilor ilegale și imorale ale celor care, rând pe rând, au prădat acest oraș minunat.

Pe parcursul întâlnirilor stradale, am avut ocazia să dialogăm cu sute de botoșăneni, ascultându-le cu atenție poveștile, sugestiile și nemulțumirile. Nicio voce nu a rămas neauzită, nicio sugestie nu a fost tratată cu superficialitate. Am auzit nenumărate istorii triste, promițând fie că vom rescrie deznodământul, fie că vom preveni repetarea lor. Printre acestea se numără abuzuri ale instituțiilor, pierderea încrederii în aparatul administrativ, favoritisme și alte nedreptăți pe care conducerea actuală le-a transformat în norme.

În perioada următoare, alături de colegii mei candidați AUR la Consiliul Local, vom străbate toate cartierele municipiului Botoșani, ducând cu noi flacăra speranței și angajamentul de a lupta pentru un viitor mai bun. Botoșaniul va renaște din cenușa nepăsării, iar vocea fiecărui cetățean va contribui la construcția unui oraș în care dreptatea și corectitudinea să triumfe.

Această campanie este doar începutul unei mișcări care va readuce demnitatea și mândria în municipiul nostru. Vă îndemnăm să fiți alături de noi, să ne sprijiniți și să credeți în puterea noastră comună de a transforma Botoșaniul într-un exemplu de administrație corectă și eficientă.

Comandat de Alianța pentru Unirea Românilor, Cod Unic Mandatar Financiar 21240330.