Plăcere pentru desen, imaginație, interes pentru lucrurile inedite și chef de bună dispoziție. Acestea sunt principalele idei ale unui concurs de desen pornit la ideea unei tinere de numai 17 ani.

Denisa Sandu, pasionată de jurnalism și desen, a lansat ideea unui concurs de pictat cu cafea. Și asta după ce, într-o plimbare pe pietonalul Unirii, a observat în fața localului La Barista, două șevalete pe care erau pictate lucruri, dar nu cu culori, cum obișnuim de obicei, ci cu cafea.

 

Astfel, ideea tinerei, membră a redacției Buzz, s-a transformat în primul concurs de desene cu cafea.

 

Prin urmare, Asociația Buzzmedia, împreună cu La Barista și La Piadina, va desfășura concursul de pictat cu cafea “Culoare-n savoare”.

 

Evenimentul va avea loc pe data de 25 mai, începând cu ora 10.00, chiar în fața localului amintit.

 

Înscrierile se pot face până pe data de 21 mai inclusiv, competiția desfășurându-se pe două categorii de vârstă, 10-13 ani și respectiv 14-18 ani.

 

Pot participa și grupuri organizate formate din maximum 10 persoane. Un grup poate realiza o singură pictură în cadrul concursului, iar la ea trebuie să contribuie toți membrii înscriși.

 

Deja s-au anunțat și parteneri de bază care vor oferi premii dincolo de cele pe care le vor acorda Asociația Buzzmedia și La Piadina. Europe Direct Botoșani va premia picturile care reflectă intenția de a participa sau nu la alegerile europarlamentare, iar  Richard Cuzic (Handmade Infinity e numele după care poate fi găsit pe Instagram), un tânăr pasionat de arta handmade, va oferi brățări la mare căutare printre tineri. Richard a vândut astfel de brățări și la AmFiTeatru11, festival de teatru pentru adolescenți, recent încheiat la Botoșani.

 

Detalii pe https://www.facebook.com/events/1259110697561532/?active_tab=discussion  sau www.telebuzz.ro.