Un accident mortal a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 10.00, în apropiere de Offekerque. Un român, în vârstă de 19 ani, a fost spulberat de o mașină înregistrată în Marea Britanie. Victima nu a supraviețuit șocului și a murit pe loc.

Presa franceză mai scrie că maşina care l-a lovit pe român avea 110 km la oră. Tânărul se numeşte Nicu Mihălăchiuţei, era din Botoşani şi plecase din România vineri, cu un microbuz, la muncă în Anglia, relatează observator.tv. Chiar înainte de a ajunge pe ţărmul francez al Canalului Mânecii, Nicu a coborât din microbuz şi a dispărut, fiind ucis în accident la puţină vreme după aceea.

Se ducea la muncă în Anglia, dar din motive încă neclare, a coborât din microbuzul care-l adusese până acolo, de la Botoşani.

Rudele adolescentului acuză că acesta a fost ucis şi una dintre mătuşile lui, Ioana Bunduc, a făcut publice pe Facebook mesajele primite de la Nicu, în ziua morţii lui, informează Observator. „Mă duce să mă omoare acum, sunt aproape de graniţă. Sună la poliţie. Guriţă mă omoară acum. Sună acum. Sună dacă vrei să mă vezi, sună că dacă mă prinde mă aruncă pe apă ei. Toţi vorbiţi cu poliţia din România, să sune şi mamaie acum”, sunt mesajele pe care femeia spune că le-a primit de la nepot. Relatează  http://stiri.botosani.ro