Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, care conducea un autoturism care figura ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Germania.

 

În data de 06 iunie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești –I.T.P.F. Iași, au oprit în trafic pentru control, pe D.N. 26, în localitatea de frontieră Măstăcani – jud. Galați,  un autoturism marca Mercedes, care avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane. Autoturismul în cauză era condus de B.D., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 52 de ani,

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Germania, din data de 25.05.2019.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.