Sâmbătă  este ultima zi când se mai pot face înscrieri la ediția a VI-a a Cupei Darabaneni.ro care se va disputa pe terenul de fotbal sintetic al Liceului ”Dimitrie Cantemir” și Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” din Darabani, în funcție de vreme. Înaintea finalelor competiției, va fi organizat un meci demonstrativ de fotbal feminin la care va participa și Andreea Pînzariu, componentă a lotului național de fotbal feminin under 15.

Devenită deja tradiție la Darabani, Cupa Darabaneni.ro la fotbal este organizată, în săptămâna 1-7 octombrie, de ziarul online al orașului Darabani în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret BotoșaniȘcoala Gimnazială ”Leon Dănăilă” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani. Sistemul de joc este patru plus unu (portarul), lotul fiind format din maxim 8 jucători, dintre care cel puțin patru trebuie să fie under 21 (născuți ianuarie 1997 sau mai mici). Ediția din acest an se adresează tuturor jucătorilor legitimați sau nelegitimați din județ și celor originari din Darabani, care locuiesc în prezent în altă parte. Taxa de înscriere este de 100 de lei de echipă, numărul fiind limitat la 10 echipe. Fiecare jucător se va înscrie în competiție cu o copie de buletin și o adeverință medicală în care se menționează că este clinic sănătos-apt pentru a participa în competiții sportive.

Primele trei echipe clasate vor fi recompensate cu premii mai mult decât consistente în bani de la sponsorii noștri: Primăria și Consiliul Local Darabani, Casa Andrei, II Tîrniceru și Cabinet Avocat Hrimiuc Petrică, dar și echipament sportiv oferit de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani. Vor fi premiați cel mai bun portar, cel mai bun jucător și goalgeterul competiției. De asemenea, va exista și un premiu ”in memoriam”. Parternerii media ai ediției a VI-a a Cupei Darabaneni.ro sunt TV Darmir, care va filma meciurile, și Botoșani Online.
 
VEZI AICI regulamentul competiției. Descarcă de AICI  formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro, ediția 2018.
 
Relații suplimentare și înscrieri la numerele de tel.: 0747858515, 0754906930 sau 0746974844.