Ziarul online Darabaneni.ro în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” din Darabani organizează în săptămâna 1-7 octombrie cea de-a 6-a ediție a Cupei Darabaneni.ro, competiție de prestigiu a județului Botoșani. În funcție de vreme, meciurile de fotbal se vor disputa pe terenul sintetic de la Liceul ”Dimitrie Cantemir”, respectiv Sala de sport a Școlii ”Leon Dănăilă” din Darabani.

Nu putem spune 100% dacă este cea mai bună competiție adresată sportivilor amatori din județ, dar cu certitudine este singura care a rezistat, și acum a atins a 6-a ediție. Cupa Darabaneni.ro are ca principal scop descoperirea tinerilor talentați din județul Botoșani. Adrian Stîncă și Bogdan Dumitrașcu sunt două exemple în acest sens. Anul acesta, din lotul de maxim 8 jucători, impunem condiția ca 4 să aibă sub 21 de ani (născuți după 1 ianuarie 1997). Sistemul de joc este de patru plus unu (portarul). Taxa de înscriere este de 100 de lei de echipă, numărul fiind limitat la 10 echipe. Fiecare jucător se va înscrie în competiție cu o copie de buletin și o adeverință medicală în care se menționează că este clinic sănătos-apt pentru a participa în competiții sportive.

Premiile vor fi, și de această dată, substanțiale, prin bunăvoința sponsorilor: Primăria și Consiliul Local Darabani, Casa Andrei, II Tîrniceru și Cabinet Avocat Hrimiuc Petrică. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va premia echipele câștigătoare cu echipament sportiv, dar vor fi și alte premii surpriză. Ca la fiecare ediție, trup și suflet la Cupa Darabaneni.ro vor fi profesorii de educație fizică și sport Mihai ”Boby” Rusu și Ovidiu Ștefănucă. Partenerii media ai competiției sunt TV Darmir, care va filma meciurile, și Botoșani Online.

Premiul I 1000 lei

Premiul II 700 lei
Premiul III 500 lei
Pentru echipe

Plus multe alte premii în bani și echipament sportiv pentru jucători

Înscrierile la ediția din acest an a Cupei Darabaneni.ro se fac până sâmbătă, 29 septembrie, orele 12:00.
Înscrieri și relații la tel: 0747858515, 0754906930 sau 0746974844.
VEZI AICI regulamentul competiției. Descarcă de AICI  formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro, ediția 2018.