Astăzi 17 Septembrie 2022 este ziua cea mare,,Ziua Națională de Curățenie,, pentru un mediu mai bun, mai curat și mai sigur pentru noi, dar și pentru generațiile ce vin

Dacă majoritatea oamenilor spun sâmbăta „start” relaxării, 30 de adulți și peste 90 de elevi ai școlilor Gimnaziale din comuna Hudești dar și profesori și învățători care început weekend-ul, însă, nu pentru a se destinde, ci pentru a strânge gunoaiele. La acțiune a fost implicată și primaria Hudești care au pus la dispoziție saci de plastic și mănuși.

  Prin acțiune Let’s Do It, Romania!  s-au strâns nu mai puțin de 30 de saci de gunoaie. Printre lucrurile aruncate la voia întâmplării nu au lipsit sticle se plastic de suc, cutii de aluminiu de coca cola cartoane dar și sticle de la bere și alte produse . Cel mai mic participant a avut cinci ani, însă asta nu l-a împiedicat să strângă ambalaje și sticle de plastic. Scopul inițiativei este de a igieniza comuna , de a-i învăța pe cei mici să respecte natura și de a încuraja folosirea coșurilor de gunoi.