Oameni dragi sufletului meu, cu gândul la bătrânii din județul nostru, lăsați să trăiască în sărăcie și singurătate, vă anunț că am decis să continui „CARAVANAFAPTELORBUNE”. La finele acestei săptămâni vreau să merg, alături de voluntari, la 20 de familii de bătrâni din comuna Santa Mare.
Vrem să le ducem diferite produse alimentare. Totodată, ne dorim să le aducem un pic de bucurie în amarul vieții de zi cu zi și să le arătăm că nu sunt singuri pe lume.
Pentru aceasta, apelez la toți oamenii cu suflet mare care au demonstrat până acum că faptele bune fac minuni și schimbă destine. De regulă, o acțiune de genul acesta presupune un efort finaciar între 7500 și 10.000 de lei. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră financiar sau constând în diferite produse, pentru a putea ajuta cele 20 de familii de bătrâni.
Știu că în această perioadă marcată de scumpiri este greu pentru toți, dar îndrăznesc să apelez la bunătatea dumenavoastră și să vă rog să ne fiți alături. Pentru că nu există satisfacție sufletească mai mare decât cea dată de ajutorul acordat unor bunici cu care soarta nu a fost prea darnică. Ei nu mai au putere și resurse să se ajute singuri și este de datoria noastră să le venim în ajutor.
Cu speranța că ne veți fi și de această dată alături, vă mulțumesc și mă rog bunului Dumnezeu să vă răsplătească înmiit toate faptele bune!
Dacă și dumneavoastră doriți sa donați cât de puțin o puteți face aici:
🙏IBAN-UL contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.
🙏 IBAN-UL contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.
🙏IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.
🙏IBAN-UL contului curent in USD deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO54BTRLUSDCRT0530156401.
Codul Swift BTRLRO22.
Sau ma puteți contacta la 0759 362 916.
                                                             Va mulțumesc .    Daniel Caslariu