Tânărul inginer Alin Gîrbaci a reușit să câștige alegerile pentru funcția de primar al orașului Darabani cu un procent covârșitor de peste 70% din voturi, consolidându-și astfel poziția de lider în comunitate. Cu o viziune clară și o determinare remarcabilă, Gîrbaci a atras investiții de 60 milioane de euro în Darabani, ceea ce a dus la o dezvoltare semnificativă a orașului și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi.

Datorită background-ului său în inginerie, Alin Gîrbaci a aplicat o abordare tehnică și eficientă în gestionarea proiectelor de infrastructură și modernizare. Această abordare a fost apreciată de comunitate, reflectându-se în rezultatele spectaculoase ale alegerilor, unde conform numărătorii parțiale, Gîrbaci ar putea depăși chiar 80% din totalul voturilor exprimate.

Mai mult decât atât, succesul său a avut un efect pozitiv și asupra candidaturii lui Valeriu Iftime, reprezentantul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, care a obținut la rândul său peste 70% din voturi. Acest dublu succes subliniază încrederea pe care electoratul o are în echipa și în strategia prezentată de Partidul Național Liberal în regiune.

Metaforic vorbind, Alin Gîrbaci este precum un arhitect al viitorului Darabani, construind cu pricepere și dedicare fundațiile unui oraș modern și prosper. În contextul actual, victoria sa reprezintă nu doar un triumf personal, ci și un angajament continuu de a transforma viziunile în realitate și de a aduce lumină și speranță în comunitatea pe care o servește.