Dramă de nedescris în familia unei copile din județ. În vârstă de nici 15 ani, adolescenta, din localitatea Cotu Miculinți, comuna Coțușca, a fost găsită fără suflare în casa părintească. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele tinerei, duminică seară.

Cei doi locuiau în casa părintească, iar ziua de duminică a fost la fel ca toate celelalte, nefiind nici un semn care să anunțe drama ce avea să urmeze. Cei doi frați au gătit împreună, au mâncat, iar spre seară fata a ieșit din casă. După ceva timp, băiatul s-a alarmat văzând că sora sa nu se mai întoarce și a început să o strige prin curtea casei. Pentru că nu răspundea, acesta s-a gândit că fata era plecată în sat așa că a sunat-o, însă sunetul soneriei s-a auzit din grajdul gospodăriei, așa că a mers să vadă ce se întâmplă.
Când a pătruns în încăpere, tânărul a dat peste o imagine de coșmar. Sora lui își pusese capăt zilelor cu ajutorul unui ștreang improvizat, legat de una dintre grinzile din grajd.

Disperat, tânărul a dat-o imediat jos pe fată și a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. La fața locului au ajuns o ambulanță de la Săveni, dar și echipajul SMURD cu medic de la Botoșani. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru copilă. “Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator, ireversibil la manevrele de resuscitare, succesiv unei asfixii prin spânzurare”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Potrivit vecinilor, părinții celor doi erau plecați de mai mult timp la muncă în Germania, însă tânăra nu a dat niciun moment vreun semn că ar fi suferit din această cauză. Copila ar fi urmat să împlinească 15 ani în luna decembrie.

Sursa https://www.monitorulbt.ro/