La data de 26.02.2020, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani au organizat pe raza de competenţă o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere şi pentru combaterea transportului ilegal de persoane.

Cu ocazia acţiunii, au fost controlate 68 de autovehicule, dintre care 23 din categoria celor autorizate pentru transport de marfă şi persoane.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, trei dintre acestea fiind pentru transport neautorizat de persoane, cu dispunerea măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a 3 autovehicule pentru o perioadă de 6 luni.

Valoarea sancţiunilor aplicate a depăşit suma de 7.000 de lei.

La data de 26.02.2020, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a indisciplinei participanţilor la trafic.

Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 61 de sancţiuni contravenţionale, 25 dintre acestea fiind pentru abateri comise de către biciclişti şi 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate depăşeşte suma de 15.000 de lei.