Hudești, 18 iunie 2024 – Un grav accident rutier a avut loc  la intrarea în satul Vatra, la intersecția cu Hudești, din cauza unei depășiri neregulamentare. În incident au fost implicate două autoturisme, un Audi și un Seat, rezultând în avarii semnificative și rănirea a două persoane.

Potrivit martorilor oculari, mașina marca Audi a încercat o depășire în același timp cu autoturismul Seat, condus de o tânără de aproximativ 24 de ani. Pentru a evita coliziunea, șoferița din Seat a tras brusc de volan, intrând într-o grădină din apropiere. În același timp, șoferul Audi-ului a încercat și el să evite impactul, însă a pierdut controlul volanului și a intrat într-un nuc, avariind grav vehiculul.

În urma accidentului, una dintre persoanele aflate în Audi a suferit o lovitură la cap și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferița din Seat, care este însărcinată, a fost și ea dusă la spital, fiind într-o stare de panică.

Autoritățile au sosit prompt la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina responsabilitatea fiecăruia dintre șoferi. Polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru a clarifica toate detaliile acestui incident rutier.