Dacă e iunie, e sfârşit de an şcolar, multe emoţii, lacrimi de bucurie pentru cei care îşi văd rodul efortului de un an, fructificat printr-o diplomă, care nu e doar o simplă bucată de hârtie, este mândria unei munci asidue. La Școala Gimnazială nr. 2 Vatra–Hudești s-a încheiat anul şcolar 2018-2019 cu festivitatea de premiere a elevilor din  ciclul primar și gimnazial.

 Ziua de vineri, 14 iunie, va rămâne, probabil, în amintirea tinerilor și foarte tinerilor promovați ca un episod din frumoșii ani de școală.

Dimineața de vineri a umplut curtea școlii cu actori și spectatori la ceea ce se poate numi spectacolul ultimului clopoțel. Elevi în straie de sărbătoare, profesori obosiți după un an de muncă, dar mândri că pot înmâna diplome și premii, buchete de flori dăruite de toată lumea pentru toată lumea.

Felicitări elevilor pentru faptul cã au dat dovadã de seriozitate, au fãcut eforturi pentru a obține rezultate  remarcabile la învățătură. De asemenea, felicitãm cadrele didactice pentru cã au pregãtit copiii, dar si pe pãrinti pentru cã si dumnealor au partea lor de merit pentru aceste rezultate. 

Vacanță plăcută!!!

Mai multe fotografii CLIK AICI