Prezentare Glasul Nordului

Istoric și evoluție Înființat pe 15 iunie 2014, Radioul și site-ul de știri locale au pornit sub denumirea de “Știri Radio Hudesti”. Inițiativa a fost una pionierată, având ca scop principal informarea și conectarea comunității locale. De-a lungul timpului, am trecut prin mai multe schimbări de identitate, reflectând evoluția și extinderea noastră. Denumirea “Steaua Nordului” a fost un alt pas important în dezvoltarea noastră, subliniind dorința de a deveni un far al informației și culturii pentru locuitorii din zonă.

Glasul Nordului Astăzi, suntem cunoscuți sub numele bine stabilit de “Glasul Nordului”, un nume care evocă claritatea, puterea și relevanța vocii noastre în nordul țării. Am devenit un reper în peisajul media local, recunoscuți pentru obiectivitatea, profesionalismul și devotamentul cu care prezentăm știrile și poveștile comunității.

Misiune și valori Misiunea noastră este să oferim știri corecte, relevante și la timp pentru a informa și educa publicul. Ne propunem să fim un factor de coeziune în comunitate, promovând valorile locale, tradițiile și evenimentele importante. Integritatea, responsabilitatea și transparența sunt valorile care ne ghidează activitatea zilnică.

Realizări În cei 10 ani de activitate, “Glasul Nordului” a realizat numeroase proiecte și inițiative de succes:

 • Reportaje și interviuri exclusive cu personalități locale.
 • Campanii de informare și sensibilizare pe diverse teme sociale și culturale.
 • Parteneriate cu instituții și organizații locale pentru promovarea evenimentelor comunitare.
 • Creșterea constantă a audienței și a impactului în rândul locuitorilor.

Colaborări valoroase Unul dintre factorii cheie ai succesului nostru este colaborarea fructuoasă cu parteneri de renume din domeniul mass-media și educațional. Aceste parteneriate ne-au permis să extindem aria de acoperire și să oferim conținut de calitate într-un format profesionist. Printre partenerii noștri se numără:

 • Antena 1 și Botosaninews – parteneri media importanți care ne ajută să creștem vizibilitatea și să oferim știri de încredere.
 • Bucpress și Zorile Bucovinei din Cernăuți – contribuie la diversificarea și îmbogățirea conținutului nostru cu perspective regionale.
 • Libertatea cuvântului și Gazeta de Herța – site-uri de știri care ne ajută să acoperim evenimente importante din Bucovina.
 • Marele regizor de filme documentare Mihai Grosu – un colaborator prețios care aduce valoare prin documentarele sale captivante și informative.
 • Direcția de Învățământ, Tineret și Sport din Raionul Briceni – colaborare esențială pentru promovarea educației și activităților sportive.
 • Gimnaziul din Larga și Gimnaziul din Pererîta – parteneri educaționali care ne ajută să susținem și să promovăm tinerii din comunitate.

Succesul “Glasul Nordului” se datorează unei echipe dedicate de jurnaliști, redactori, tehnicieni și colaboratori care lucrează împreună pentru a oferi cele mai bune materiale jurnalistice. Fiecare membru al echipei aduce o contribuție valoroasă, prin profesionalism și pasiune pentru jurnalism.

De asemenea, colaborăm strâns cu instituțiile statului, precum:

 • Poliția, Jandarmeria, Poliția de Frontieră și Pompierii pentru a asigura informarea corectă și promptă a cetățenilor cu privire la siguranța publică și evenimentele de urgență.
 • Prefectura județului și primăriile pentru a promova inițiativele locale și a informa comunitatea despre deciziile și proiectele administrației publice.
 • Școlile, grădinițele și liceele pentru a susține educația și dezvoltarea tinerilor din comunitate.Canalul YouTube Valyhudesti Pentru a răspunde nevoilor de informare ale publicului nostru în era digitală, realizăm reportaje video pe care le încărcăm pe canalul nostru de YouTube, Valyhudesti. Cu peste 12.000 de abonați și o comunitate în continuă creștere, canalul nostru reprezintă o platformă esențială pentru diseminarea informațiilor și pentru interacțiunea cu publicul nostru.

Privind spre viitor Privim cu încredere spre viitor, continuând să ne adaptăm și să inovăm pentru a răspunde nevoilor comunității noastre. Planurile noastre includ extinderea conținutului digital, dezvoltarea de noi formate de emisiuni și creșterea interacțiunii cu publicul.

Mulțumiri Dorim să mulțumim tuturor ascultătorilor, cititorilor și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat de-a lungul acestor ani. Fără voi, “Glasul Nordului” nu ar fi ajuns la acest nivel de succes. De asemenea, suntem recunoscători echipei noastre pentru munca lor neobosită și devotamentul față de misiunea noastră.

Încheiem cu recunoștință și speranță, dornici să continuăm să fim o voce puternică și de încredere pentru comunitatea noastră. La mulți ani “Glasul Nordului” și la cât mai multe realizări frumoase împreună!