Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, a murit împușcat în cap. Nenorocirea s-a produs luni, pe o stradă din Liege, în Belgia. Este vorba despre Florin Nistor, un botoșănean care lucra de mai mulți ani în Belgia. Potrivit soției acestuia, Florin se afla pe stradă când a fost împușcat mortal.

“Nu avea dușmani. Era un băiat cuminte și respectuos. Vrem să-l aducem acasă și să-l înmormântăm creștinește”, a declarat o apropiată a acestuia.

Incidentul a avut loc în trafic

Se pare că Florin a fost împușcat ca urmare a unei șicanări în trafic. Acesta a fost împușcat în cap și un alt român a fost rănit. Incidentul a avut loc pe autostrada de lângă Herstal și au fost implicate două autoturisme: un Volkswagen Passat înmatriculat în Franța, cu patru români, și un Audi cu cinci turci, care se întorceau de la o nuntă. După șicanarea în trafic, mașinile s-au oprit la un moment dat, iar după mai multe înjurături și jigniri, unul dintre turci a scos un pistol și a tras de mai multe ori. Botoșăneanul a fost împușcat direct în cap, iar un alt român a fost rănit.

Șoferul român a plecat apoi spre secția de poliție de pe rue Natalis din Liège, având în mașină cei doi oameni împușcați, pentru a se refugia și a explica ceea ce se întâmplase mai devreme. Investigația a fost preluată de secția de omucideri a poliției judiciare federale din Liège, iar la locul incidentului au fost găsite mai multe cartușe de gloanțe.

Soția lui Florin are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit la Dorohoi, localitatea natală a acestuia. Din păcate, costurile pentru repatriere sunt destul de mari și ea nu dispune de suficienți bani. Rudele și prietenii încearcă să ajute, dar suma necesară nu a fost strânsă încă. De aceea, apropiații fac un apel către oamenii cu suflet mare care doresc să o ajute pe tânăra îndurerată să-și aducă soțul acasă să facă donații în contul: RO46BREL0005531716080100.Sursa:https://newsradio.ro/n 

Exit mobile version