Vom avea o IARNĂ GREA! Se răcește brusc și încep ninsorile.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că primele ninsori își vor face apariția încă din luna noiembrie, în anumite zone ale țării. Potrivit meteorologilor, în lunile decembrie, ianuarie și februarie stratul de zăpadă va fi consistentă, iar în primele 2 luni ale anului 2019 gerul și viscolul vor cuprinde întreaga țară.

Fenomenele extreme vor aparea la sfârșitul lunii februarie, când în mai multe zone din Europa se vor înregistra ninsori viscolite. Temperaturile se schimbă în următoarele zile. Sâmbătă și duminică vremea se va răci ușor, mai ales în jumătatea nordică a țării.

Cerul va fi variabil spre mai mult noros în aproape toată țara, însă unele ploi slabe locale sunt așteptate să cadă doar în regiunile intracarpatice. Sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 21 de grade în jumătatea nordică a țării și 20-25 de grade în cea sudică, iar duminică între 13 și 18 grade în jumătatea nordică și 17-22 de grade în cea sudică./Sursa/https://www.stirisinoutati.ro