Săptămâna viitoare, la biserica „Sf Împărati Constantin si Elena din satul Alba,comuna Hudesti, vor debuta cursurile Școlii de Vară parohiale. Astfel, în perioada 16 iulie – 31 august vor fi organizate activități educative și recreative pentru copiii din parohie .
Copiii vor participa la ateliere de pictură, desen, muzică, dans popular,lb engleza,matematica distractiva, creație, jocuri, povești și activități sportive. Pentru toate acestea, parohia le va pune la dispoziție un spaţiu în curtea bisericii și sala de mese a Praznicarului.
Cursurile școlii se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00, după un program intocmit saptamânal .Liceenii si studentii care doresc sa împartaseasca din experientele lor ,dar si sa participe la activitati si la actiuni de voluntariat,sunt asteptati cu mare drag!
În penultima duminică din august, după slujba Sfintei Liturghii, părinţii şi bunicii vor primi creaţiile celor mici, iar cei care s-au implicat în desfășurarea proiectului, Diplome de apreciere.
Coordonatorul proiectului este preotul Spinosu Adrian, slujitor la biserica „Sf Împarati C-tin si Elena”,din satul Alba,comuna Hudesti.

COLABORATORI PROIECT:
Prof. HUTUTUI NADIA-CORINA
Prof. SPINOSU ANAMARIA
Prof. ZARA FLORITA
Prof. CRETU IRINA-VALENTINA
Prof. ALUPOAEI LACRAMIOARA
Prof. MOSNEGUTU AUREL
Prof. BESLIU IONUT
Prof. PUSCASU LUCIA
Prof. ISTRATE ADRIANA

Va asteptăm , dragi copii!