În circa 300 de orașe din România și Republica Moldova, dragostea românilorl într-o lume pentru viață la Marșul pentru viață 2018,împreună pentru sprijinirea femeilor în criză de sarcină!
Printre aceste oraşe a fost şi oraşul de la Nordul tării, oraşul Darabani, unde aproximativ 150 de persoane, tineri şi vârstnici alături de părintele Constantin Pânzariu, protopop de Darabani, cât şi alţi preoţi de la parohiile din împrejurimi.

Marşul s-a desfăşurat paşnic de la parohia Sfinţii Împăraţi pana în fata primăriei şi parohia Sfântul Nicolae Darabani.
Foarte mulți dintre românii de astăzi, suntem, de fapt, supraviețuitori ai avortului. Ne-am născut pentru că cineva a fost acolo să o sprijine pe mama noastră. O lume pentru viață este o lume care se bucură de zâmbetul și bucuria fiecărui copil. Este o lume în care oamenii din diferite profesii, cu diferite capacități, își pun în slujba vieții darurile pe care le au. Într-o societate pentru viață, personalități publice, oameni importanți schimbă lumea prin implicarea lor. O lume pentru viață este o lume în care nici o femeie însărcinată nu este presată să facă avort. O lume în care bărbatul își asumă responsabilitatea de a-i fi alături și de a o iubi în continuare pe ea și pe copilul ei. O lume în care familia, care până acum i-a fost alături și a iubit-o necondiționat, îi dăruiește dragoste, o sprijină și nu îi spune: „Te vom da afară din casă”. O lume în care prietenii și oamenii din jurul unei femei în criză de sarcină îi sunt alături și o sprijină.