O știre care interesează iubitorii fotbalului din zona Dorohoi: A fost înființat Clubul Sportiv Juniorul Dorohoi de către doi împătimiți ai fotbalului. Este vorba de havârneanul FLORIN CALETCĂ și dorohoianul COSTEL BOTEANU, fotbaliști cu notorietate în jud.Botoșani.

Cum fotbalul este un sport iubit în zona noastră,iată că acești doi oameni minunați se gândesc la perpetuarea acestui sport și-au înființat acest club sportiv.Cum în toate există un început,după stabilirea obiectivelor,pe prim plan se situează recrutarea copiilor și juniorilor,pe categorii de vârstă.Prima selecție a viitorilor fotbaliști,ce vor fi incluși în programul de antrenament și acțiuni sportive,va avea loc la data de 02 aprilie 2018.

 

Cum copiii/juniorii nu au pagină/facebook(!!!), părinții care iubesc fotbalul, au copii cu aptitudini și care vor să practice acest sport ,trebuie să intre în contact cu acest club.Intrați pe pagina oficială pe facebook și aflați mai multe,prin întrebări,opinii și comentarii. Notați-vă și accesați link-ul acestui club.

Felicitări și Mult succes!

https://www.facebook.com/asjuniorul.dorohoi