Învierea Domnului – La marea sărbătoare a Paștelui, când s-au împlinit toate profețiile mesianice ale Vechiului Testament, parcă și timpul își schimbă culoarea.

Este momentul când avem nevoie de reînviem odată cu Mântuitorul Hristos, să fim mai buni și mai generoși.

Pentru că Învierea Domnului este singura mângâiere care nu are sfârșit…

Biruința Învierii înseamnă bucuria vieții, taina iertării păcatelor, începutul unei noi vieți, așa cum au mărturisit cei care L-au văzut: „Hristos a înviat din morți fiind început al învierii celor adormiți”.

De Sfânta Înviere nimeni nu are voie să fie trist, ci să se bucure de lumină, uitând de vrajbă, lăsând răutatea și viclenia deoparte.

Să împărțim bucuria aceasta cu cei aflați în suferință, cu cei săraci, care oricât de mult și-ar fi dorit, n-au putut împodobi masa de Paște cu ouă roșii și pască.

Înainte de a ciocni un ou roșu cu cei dragi sufletelor noastre, să ducem darurile noastre și celor neajutorați, așa cum ne-a învățat însuși Hristos“Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru, milostiv este”.

Hristos ne-a chemat din întuneric la lumină, din moarte la viaţă şi de pe pământ la cer. “Hristos a înviat din morţi, cu moartea pre moarte călcând şi celor din morminte viaţă dăruindu-le”
.
Sursa secretele.com