Am onoarea să vă salut dragi prieteni.Vă rog să-mi permiteți să vă felicit pentru fidelitatea dumneavoastră .Iată că pregătim pentru dumneavoastră un nou site din dorința de informare și cunoaștere a principalelor evenimente din viața socială, economică, culturală și spirituală din zona Nordului.  Accesul la informație a devenit o necesitate și vrem să vă aducem în casele dumneavoastră,știri chiar de aici,din zona noastră. Să ne amintim că odată ne abonăm la poștă/poștași,la presa scrisă. Așteptam cu nerăbdare poștașul să ne aducă ziarul cu știrile de ieri. Așteptam poștașul să ne aducă scrisori de la cei dragi,din depărtări,care ajungeau după 2-5 zile. Ca să fii sigur că scrisoarea ajungea la destinație,  o trimiteai….recomandat. Dacă aveai telefon fix, puteai să vorbești cu alți abonați, prin centralista de la centrala telefonică a poștei. Dacă n-aveai telefon fix, mergeai la poștă și dădeai aviz telefonic și convorbirea avea loc după 24/48 sau 72 ore, în funcție de zonă geografică. Intuiesc că aceia dintre voi cititorii, care sunteți mai tineri….zâmbiți și aveți nedumeriri. Întrebați părinții sau bunicii voștri și veți afla mai multe. Azi accesul la informații este mai facil, avem internetul, avem televiziunea, avem radioul și presa toate pe internet. Din cauza interesului scăzut pentru presă scrisă, au scăzut numărul abonamentelor sau tirajul vândut la chioșcuri. 

Marea majoritate a presei a trecut la sistemul online, dictat de economia de piață,  glasulnordului.ro va intra în sistemul online/internet/facebook înlocuind site-ul stirihudesti.ro. Revenind la accesul la informații, a dispărut diferența dintre mediul urban și mediul rural.În fiecare casă avem televizor, radio și posibil acces la internet. În majoritatea comunelor accesul la mass-media se face prin societăți de cablu tv(televiziune,internet,telefonie).

Mă bucur că va exista posibilitatea ca aceste știri, din site-ul  www.glasulnordului.ro vor ajunge în casele oamenilor din zona noastră și-n forma scrisă/tipărită. Va exista un tiraj limitat, care vizează accesul la informații pentru cei fără acces la internet și nu numai.Și toate astea sunt pentru voi dragi prieteni,care ne urmăriți cu interes. Ne vom strădui să vă ținem ancorați în realitaea cotidiană,din zona noastră a Nordului. Vă adresez respectuoase mulțumiri,vă doresc numai de bine și sănătate.Așteptăm comentariile dumneavoastre, însoțite de /păreri/opinii/propuneri,vizând activitatea site-ului nostru.

Cu stimă, respect și considerație, administratorul site-ului.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔