Dragi botoșăneni,
   Cu gandul doar la dumneavoastră, mi-am depus candidatura pentru președinția #Consiliului_Județean_Botoșani. Intru în această luptă cu gândul doar la #victorie!
  Sunt 10 motive pentru care candidez. Sunt 10 direcții de dezvoltare a județului Botoșani – de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare și protejarea mediului – cu care vin în fața dumneavoastră.
Copiii noștri au nevoie de școli și grădinițe moderne, satele noastre au nevoie de mai multe dispensare medicale, investitorii de drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!
 Am alături de mine o echipă de oameni extraordinari, oameni care, în domeniile lor de activitate, au arătat cât sunt de buni, oameni pregătiți să facă un pas în față și să-și pună cunoștințele și priceperea în slujba botoșănenilor.
Nu vom dezamăgi pe nimeni, nu vom împărți județul pe culori politice și, cel mai important, vom munci cot la cot cu toți primarii botoșăneni, pentru că, înainte de toate,
Botoșaniul este casa noastră, locul în care trăim și ne creștem copiii.
 Este o onoare pentru mine să fiu desemnată candidatul #PSD #Botoșani pentru funcția de președinte al Consiliului Județean #Botoșani. Este o mare responsabilitate!
Dar am alături de mine ECHIPA PSD Botoșani.
   Îi am alături pe președintele executiv – deputatul Marius Budăi, secretarul executiv al organizaţiei Huțu Alexandra, parlamentarii PSD, primarii social-democrați, consilierii locali și județeni și, nu in ultimul rând, botoșănenii care susțin echipa PSD.
   Sunt sigură că proiectele PSD Botoșani pentru dezvoltarea judeţului nostru sunt, fără pic de modestie, cele mai bune iniţiative care vor fi prezentate botoșănenilor. Cei 10 piloni cu care vom merge în faţa oamenilor cuprind nevoile întregului judeţ: de la sud la nord şi de la est la vest. Acest lucru îl voi face însă în echipă.
  Singurul nostru scop a fost bunăstarea comunităților locale. În toți anii am fost alături de botoșăneni și la bine și la rău. Nu a fost ușor să materializăm proiectele propuse, a fost vorba de o luptă continuă, de implicare, de efort și devotament pentru comunitate.
Dovadă clară stau proiectele materializate în toate localitățile judetului.
Noi, reprezentanții Partidului Social Democrat, am dovedit că receptăm rapid mesajele botosanenilor, că suntem conectați la nevoile reale ale acestui județ și acționăm în consecință, așa cum am făcut-o întotdeauna. Am fost și suntem oamenii faptelor.
 Echipa PSD Botoșani este una tânără, fermă, decisă, implicată și devotată cetățenilor județului Botoșani. Suntem hotărâţi ca, în demersul nostru, să dăm dovadă, ca şi până acum, de echilibru, bune intenții, spirit de conlucrare și de unitate.