Începând de anul acesta, Cupa Satelor la Oină va fi organizată într-un nou format, în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Astfel, după aproape 30 de ani, se reia parteneriatul cu MADR în organizarea acestei frumoase competiții
   Prin acest proiect, derulat cu participarea primăriilor din mediul rural, am lansat provocarea de a practica acest sport pentru toții copii de la sate.
    Oină, un sport născut…ca și veșnicia…la sat…are nevoie de o reconstrucție care să plece tot din mediul unde a luat naștere!
Mulțumim mult Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru implicarea în acest proiect de suflet al nostru care va readuce în atenția tuturor sportul nostru național oina!
Împreună cu echipa deosebită care va gestiona acest proiect din partea ministerului, vom readuce acest sport în mediul unde odinioară aveau loc cele mai frumoase dispute.
 Competiția, care se adresează echipelor de juniori III (maxim 14 ani / poate participa orice tip de structură sportivă din mediul rural), a fost promovată către peste 1000 de comune din mediul rural.
 Vă așteptăm în număr cât mai mare la competiție!
   Înscrierea se poate face până pe data de 15 iunie, iar competitia va avea loc în perioada iunie-septembrie.
Mai multe informații despre întrecere găsiți pe site-ul Federației  www.froina.ro la secțiunea Cupa Satelor.
Exit mobile version