Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, este mulțumit de victorie dar trist că nu a reușit să se califice în finală. El și-a felicitat jucătorii pentru atitudine și pentru faptul că au încercat să întoarcă rezultatul de 5-1 de la Craiova.


„Am avut un parcurs incredibil, parcă destinul a vrut să ne chinuie. Din păcate e o victorie tristă, o victorie care mă bucură foarte mult și se datorează jocului și atitudinii jucătorilor. Cel mai important este că jucătorii au crezut că pot realiza o minune. Asta înseamnă că ei au încredere în potențialul lor, că pot face lucruri minunate și este o bază bună pentru a construi. Astăzi toată echipa a fost într-o sinergie incredibilă.

Unii au ieșit în evidență dar pe fondul jocului bun al tuturor. E păcat de câte ocazii ne-am creat. Au vrut, au ajuns repede la poartă, am făcut combinații în zonă centrală, ne-am dus cu mingea pe zonele laterale. Și-au creat ocazii cum nu am mai făcut-o anul ăsta la niciun joc. În mintea și în sufletul meu, să nu credeți că nu am sperat. Mi-am făcut o grămadă de planuri.

Multe din ele începeau cu un gol la începutul meciului. Ne-am făcut vise, am sperat la un șut norocos, la un 11 metri cu o eliminare. Jocul bun ne poate da încredere pentru perspectivă și crează o imagine frumoasă clubului nostru, orașului Botoșani și celor care sunt alături de FC Botoșani”, a spus Costel Enache.CITESTE MAI MULTE AICI