,, La un an de la preluarea guvernării de către PNL, situația medicală, economică și socială a României arată dezastruos, iar din păcate, toate previziunile sunt sumbre. Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate guvernului condus de Orban și de gașca sa de incompetenți. Acești jucători la păcănele a destinelor a milioane de români, au reușit, pas cu pas, să transforme totul într-o traumă colectivă.

Situația în România a devenit, din păcate, extrem de dramatică. Numărul de noi îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la un nou record, 7733 de cazuri noi pe zi, au fost raportate 120 de decese, centralizate în ultimele 24 de ore. Numărul total de cazuri urcă astfel la 258.437, dintre care 7273 de români și-au pierdut viața. În unitățile medicale de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.897, dintre acestea, 974 sunt internate pe secții de anestezie-terapie intensivă(ATI). Dar siguranța și sănătatea românilor nu contează pentru actualii guvernanți, interesele lor sunt legate de cum să organizeze și să fraudeze alegeri și de modul ilicit prin care să-și umple buzunarele.

Orice zi în plus cu Orban și PNL la guvernare, ne va costa multe vieți. Deja este prea mult!!!

Guvernul LU- COVID ORBan reprezintă un pericol imens la adresa românilor, iar ORBan și cei 17 miniștri incompetenți ai PNL trebuie să plece! Terminați cu minciuna, hoția și sfidarea! Terminați cu aroganța, terminați să mai guvernați împotriva românilor! România și românii suferă! Guvernul Orban este cel mai slab Guvern pe care l-a avut România! Prin indolență și incompetență au reușit să strice tot ceea ce au câștigat românii în ultimii ani. Liberalii au fost mereu vestitorii austerității și voi, cei din PNL nu știți nimic altceva decât să tăiați, să interziceți, să închideți și să amendați!

Guvernul PNL, Orban, Cîțu și ceilalți miniștri, Anisie, Tătaru, Violeta Alexandru, lipsiți de responsabilitate și cu un cinism incredibil, au împrumutat și îndatorat România, au încălcat legea privind mărirea pensiilor, nu au dublat alocațiile de stat pentru copii, au vrut să privatizeze sănătatea, au redus în 2020 bugetul Ministerului Sănătății cu 22%, au promovat în funcții de conducere rude, prieteni, amante, chelneri, patroni de pompe funebre, coafeze, și cel mai grav, au scăpat pandemia de sub control. Au închis sectorul HORECA, au închis școlile, grădinițele, au confiscat românilor Sfintele Paște, iar acum vor să ne închidă și de Crăciun!

,,Alo, Guvernul! E timpul să vă treziți! Sau mai bine plecați acasă!!! E timpul ca PNL să iasă din starea naturală de prostie și să #rămânăacasă. Domnule ORBan, pentru că sunteți depășit de situație, pentru toate prostiile făcute, pentru bâlbâieli și incompetență, pentru nepăsare, pentru tot răul făcut acestei țări ar trebui să vă depuneți mandatul!!!’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

Exit mobile version