Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat din județul Botoșani.

Concursul se desfășoară în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin OME nr. 4597/2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771bis/10.08.2021, cu modificările și completările ulterioare.

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată, conform unei proceduri speciale elaborată de Ministerul Educației.

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul ISJ Botoșani.

https://isjbotosani.ro/management/management-institutional/concurs-director-director-adjunct-sesiunea-ianuarie-aprilie-2022.html

Desfășurarea probei scrise pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat va avea loc în data de 18 februarie 2022, conform calendarului publicat în anexa la OME nr. 3026/2022.

La nivelul județului Botoșani vor fi scoase la concurs funcția de director la Centrul Județean de Excelență și 36 funcții vacante de director și director adjunct, din care 28 funcții vacante de director și 9 funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Exit mobile version