După ce s-a preocupat de infrastructură, cultură, culte. învățământ, edilul comunei Păltiniș din județul Botoșani a reușit să transpună în realitate sfârșitul tuturor poveștilor frumoase din basmele românești: ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți…”. ”O alta veste buna pentru comunitatea noastră este semnarea contractului de finantțare pentru obiectivul : „ÎNFIINȚAREA UNUI CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE, A UNUI CENTRU DE PREPARARE ȘI DISTRIBUIRE HRANĂ ȘI A UNEI UNITĂȚI DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU ÎN COMUNA PĂLTINIȘ, JUDEȚUL BOTOȘANI”. Valoarea proiectului este de 3.879.228 lei (aproximativ 863.000 euro) ”, a precizat Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș.

Prin Contractul numărul 1071 din 22 februarie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale, prin unitățile intermediare, s-a angajat să asigure finanțarea nerambursabilă necesară realizării proiectului. Acesta va trebui să se implementeze în perioada imediată de după semnarea contractului și până la 31 iulie 2020. În felul acesta, primarul Romanescu s-a asigurat că administrația publică se face pentru toate categoriile de vârstă și are garanția că vârstnicilor din comuna în care el face management public , nu doar administrație, le sunt asigurate bătrâneți mai ușoare.


Pentru detalii intrați aici. Puteți consulta contractul de finanțare, studiul de fezabilitate și planurile viitorului centru.

Sursa http://www.informatorulbt.ro/

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔