La data de 29.03.2019, poliţiştii Biroului Rutier, în colaborare cu poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică  au organizat o acţiune pe raza municipiului Botoşani, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Poliţiştii au fost prezenţi pe mai multe sectoare de drum, prezenţa activă a acestora vizând combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 7.800 de lei.

Totodată, au fost reţinute 2 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

 

Poliţiştii rutieri acţionează în permanenţă pentru creşterea gradului de disciplină rutieră şi reducerea victimizării prin accidente de circulaţie.

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔

Exit mobile version