Vineri, 27 Aprilie 2018 va avea loc a treia conferință de informare privind programul de formare antreprenorială din cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”, începând cu ora 12.00 in sala de sedinte a Primariei Municipiului Dorohoi, et. 1.

În cadrul evenimentului persoanele interesate vor putea afla mai multe informații cu privire la Cursul GRATUIT de Competențe Antreprenoriale autorizat ANC, precum și despre competiția de planuri de afaceri ce se va derula în cadrul proiectului și în cadrul căreia viitorii antreprenori pot primi subvenții de până la 40.000 Euro pentru a înfiinţa şi demara propria afacere.

 

Înscrierile continuă la cursul gratuit de Competențe Antreprenoriale organizat în cadrul proiectului „Let’s Start-up Afacerea Ta”!

La acest curs pot participa angajați, șomeri, persoane inactive (inclusiv studenți sau pensionari) care intenționează să înființeze o afacere non agricolă în mediul urban sau doresc să își formeze competențe antreprenoriale, au reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în județul Botoșani.

 

Pentru cei ce doresc mai multe informații, puteți accesa https://www.cciabt.ro/ lets-start-afacerea-ta sau ne puteți suna la 0331711039 sau 0741741930 !

CAMERA DE COMERT INDUSTRIE SI AGRICULTURA BOTOSANI VA STA LA DISPOZITIE CU O GAMA LARGA DE SERVICII: 
 
* certificate origine, vizare facturi comerciale
* acte constatatoare IMM, 
* certificare forta majora 
* verificare rating parteneri de afaceri - rapoarte RiscPartener 
* cursuri de arhivar/arhivist
* cursuri competente antreprenoriale
* informatii de afaceri si promovare comerciala interna si internationala 
* solutionare conflicte prin mediere si arbitraj comercial 
- inchiriere spatii de birou,sali de conferinta si sali de curs

 

Translate »

⛔Nu puteți copia conținutul acestei pagini!⛔